ibiza locaties
IBIZA PRODUCTIES - Alles over film-, foto-, muziek, video- en TV-produkties op Ibiza  ibiza locaties
IBIZA LOCATIONS - Allermooiste Ibiza locatie voor een shoot, zoals fotos, films, videos, commercials en televisie of mode shows op Ibiza


Ibiza Locaties

Ibiza is een van de mooiste plaatsen op de wereld en bied de meest adembenemend mooie locaties waardoor la uw producties op het eiland een groot succes worden.
Ibiza eiland heeft vele fantastische stranden, een prachtig en ongerept binnenland en uiteenlopende geweldige locaties die dicht bij elkaar gesitueerd zijn, waar men foto, film, video, commercial en televisie of mode shoots kan maken.
Ibiza heeft ook het hele jaar door een ongelooflijk, aangenaam klimaat, met erg weinig neerslag en heel veel zon-uren om uw shooting nog beter te maken, zelfs in wintertijd.

Er zijn exclusieve locaties op Ibiza aanwezig, met tropische of dorre omstandigheden, industrieel of natuurlijk, zand of rotsachtig, vruchtbaar of kaal, met huizen gebouwd in de stijl van de kastelen in Noord-Afrika of met het moderne urban stadsleven van Ibiza Stad op de achtergrond.
Dus locatie scouting is niet meer nodig op Ibiza, het werd al voor u gedaan door mensen die de weg goed kennen doordat ze er ook wonen.
 

Ibiza 4 all, IBIZA PRODUCTIES - Film, Foto, Muziek, Video en TV Producties en Locaties, Casting en Equipment op Ibiza .
© 2006 - 2018 ibiza4all.org